jueves, 26 de marzo de 2020


Com estic passant la 40tena ?

Com sabreu, s´ha declarat l´estat d´alarma i per tant, ningú pot sortir de casa sense motiu.
La veritat és que estar tot el dia a casa durant mesos por arribar a ser molt i molt pessat.
A la meva casa hem fet una rutina, perquè sinò no feiem res de res.
Resultado de imagen de libros y boligrafosPel matí m´aixeco a les 11 i esmorzo bé, desprès faig una mica de deures. Al finalitzar el menjar agafo la PS4 i hem posso a jugar amb els meus amics, jugo mes o menys des de las 15 fins les 17:30, que és quan vaig a merendar, quan acabo faig una hora d´esport mes o menys, cada dia vario, al acabar l´esport hem fico una dutxa. Desprès de tot això hem posso una película sopant i abans d´anar al llit faig una videollamada amb els meus amics i parlo amb ells una mica.
També faig més coses però no les trobo tant relevants per ficar-les a la rutina.


Resultado de imagen de gimnas a casaResultado de imagen de ps4   








COVID-19



Què és?


És una malaltia infecciosa causada pel virus SARS-CoV-2. Es va detectar per primera vegada a la ciutat xinesa de Wuhan (província de Hubei) al desembre de 2019.11 12 En tres mesos es va propagar a pràcticament tots els països del món, de manera que l'Organització Mundial de la Salut la va declarar pandemia.

Quins són els símptomes de l'Covid-19?

Els pacients amb coronavirus Covid-19 han tingut malaltia respiratòria de lleu a greu amb els següents símptomes:

- febre

- tos

- dificultat per respirar

Opinió personal:

Personalment aquest virus m´està afectant una mica, això de no podir sortir de casa durant moltes setmanes és molt agobiant. La veritat és que trobo a faltar l´institut, els meus companys i amics, tambè trobo a faltar als meus avis i la resta de la família.
Jo crec què encara serà més temps del que han indicat ja que s´ha d´evitar el contacte de la gent i aconseguir vençer aquest virus.
Per últim vull comentar el gran esforç que estan fent tots als infermers, mèdics, i tota la gent que encara que tots estem confinats, han d'anar a treballar. Tinc una tieta que treballa a un hospital, i la veritat és que l´admiro bastant, perquè està treballant moltes hores i gràcies a persones com ella aconseguirem vèncer el virus.




Resultado de imagen de covid 19














LLEGIR Mercè Rodoreda Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona 10 d'octubre de 1908 - Girona, 13 d abril de 1983) va ser una escriptora...