jueves, 23 de abril de 2020

SANT JORDI

La llegenda conta que en una remota muntanya hi vivien dracs, aquests dracs eren pacífics, menjaven ovelles i vivien molt tranquils, però a les afores del poble hi rondava un cavaller misteriós, que ningú coneixia, però tothom sabia de la seva exsistència, per això hi havia dracs vigiles i ningún drac podia sortir del poble mai.
Un dia una princesa dragona havia d´escollir un drac, perquè ja tenia les 25 dents, aquesta havia decidit fer una gala on podria triar al drac que més li agradés,per això tots els dracs es preparaven molt per aquesta oportunitat .
Va arribar el dia de la gala, tot el poble era present allà i tots els dracs preparats i molt nerviosos per   l´elecció de la princesa. Quan anava a sortir el primer drac es va donar l´alarma al poble, ningú sabia res del que passava , i en mil·lèsimes de segon va entrar el cavaller misteriós a la gala, va agafar a la princesa i se´n van anar on ningú el podés trobar, allà va fer un tracte amb la princessa, aquesta li donaria aliments i ell compartiria les seves aventures i coneixements amb ella,ja que ella no havia sortit mai del poble, abans de deixar-li anar li va donar una rosa i li va dir que la guardés molt bé.
Al dia següent va aparèixer la princesa amb una rosa, tots li preguntaven amb qui havia estat i el que havia passat, ella no va voler respondre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LLEGIR Mercè Rodoreda Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona 10 d'octubre de 1908 - Girona, 13 d abril de 1983) va ser una escriptora...