lunes, 20 de enero de 2020

Quique Setién, nou entrenador de l'FC Barcelona


- L'últim entrenador que ha guanyat al Camp Nou és l'escollit per ocupar la banqueta de forma immediata.
- No hi haurà fins demà compareixença de Bartomeu i Abidal però sí comunicat oficial aquesta mateixa nit.
- El club està polint els detalls de la liquidació de l'contracte de Valverde.
Finalitzada la reunió de la junta directiva, l'elegit per rellevar Ernesto Valverde a la banqueta de Camp Nou és Quique Setién. L'entrenador nascut fa 61 anys a Santander estava a l'atur des que a la fi de la passada temporada va deixar el Betis de mutu acord i serà nomenat aquesta mateixa nit com a successor de l'Txingurri.


Resultado de imagen de quique setien barcelona





Estats Units vs Iran: Washington reconeix que 11 dels seus soldats van resultar ferits en el bombardeig iranià contra les seves bases a l'Iraq.

Tot just una setmana després que el president Donald Trump assegurava que "cap nord-americà va patir danys" en l'atac aeri que l'Iran va dur a terme contra les seves bases a l'Iraq, l'exèrcit dels EUA va reconèixer que al menys 11 dels seus soldats van resultar ferits en el bombardeig.
"Si bé cap membre de l'servei nord-americà va morir en l'atac iranià de el 8 de gener a la base aèria de A al-Assad, diversos van ser atesos per símptomes de commoció cerebral produïts per l'explosió i encara estan sent avaluats", va anunciar aquest dijous el capità Bill Urban, portaveu de l'Comandament Central dels Estats Units.
El capità també va explicar que els soldats estan passant per un "procediment estàndard", que es realitza cada vegada que un membre de les tropes és a prop d'una explosió. Aquest procediment té com a objectiu saber si han patit "lesions cerebrals traumàtiques".
Resultado de imagen de Estados Unidos vs Irán: Washington reconoce que 11 de sus soldados resultaron heridos en el bombardeo iraní contra sus bases en Irak

1 comentario:

  1. me encanta el barça por eso me gusta el nuevo entrenador i el tema.

    ResponderEliminar

LLEGIR Mercè Rodoreda Mercè Rodoreda i Gurguí (Barcelona 10 d'octubre de 1908 - Girona, 13 d abril de 1983) va ser una escriptora...